Page 37 - Carolines Kök -- Menybroschyr
P. 37

Paj med Väster bottensost     Broccoli & ädelost-
 ®


                                                       paj
 med sparrissallad








































               Broccoli ädelostpaj är ett grönare alternativ, utan animaliska råvaror men
               innehåller löpe. Vi bakar våra pajer med mjölk, ägg och mjöl från svenska
               gårdar. Pajen är färdiggräddad, bara att värma innan servering.
               Vikt ca 1,6 kg. Delas till ca 4-5 portioner (320 g-400g/port).


                  320 g  Broccoli & ädelostpaj
                  80 g  Äppelsallad
                  400 g  Totalt


















               RECEPT
               Äppelsallad: Kärna ur äpple, skala rotselleri och strimla dom. Lägg dom i en
               skål med majonnäs och gräddfil. Smaka av med pressad citronsaft, salt och
               svartpeppar. Toppa med rostade valnötter.                           Tips!
                                                                                   Servera gärna en traditio-
                                                                                   nell grönsallad till pajen
                                                                                   eller ett annat fräscht
                                                                                   vegetariskt alternativ är
                Art.nr Produkt / Allergen  Mjölk  Ägg  Vete  Soja Senap Selleri    Äppelsallad med valnötter.
                70673  Broccoli & ädelostpaj  X  X  X

                                                                                                              37
   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42