Page 42 - Carolines Kök -- Menybroschyr
P. 42
Pasta Gorgonzola
med skinka och broccoli
PASTA
Pasta Gorgonzola med skinka och broccoli. En härligt krämig sås tillagad
med gorgonzola, broccoli och svensk skinka. Med grädde och mjölk från
svenska gårdar.
Vikt 2,5 kg. Räcker till ca 7 portioner, á 350 g.
350 g Pasta Penne Gorgonzola
50 g Bönsallad
400 g Totalt
RECEPT
Bönsallad: Blanchera haricots verts i saltat vatten. Hacka schalottenlök
och persilja. Lägg ingredienserna i en skål. Ringla över olivolja och droppa
vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.
Tips!
Till rätten passar en vanlig
Art.nr Produkt / Allergen Mjölk Ägg Vete Soja Senap Selleri grönsallad alt. Bönsallad.
70440 Pasta Gorgonzola m skinka X X
42