Page 42 - Carolines Kök -- Menybroschyr
P. 42

Pasta Gorgonzola





                                            med skinka och broccoli












   PASTA


























               Pasta Gorgonzola med skinka och broccoli. En härligt krämig sås tillagad
               med gorgonzola, broccoli och svensk skinka. Med grädde och mjölk från
               svenska gårdar.
               Vikt 2,5 kg. Räcker till ca 7 portioner, á 350 g.


                  350 g  Pasta Penne Gorgonzola
                  50 g  Bönsallad
                  400 g  Totalt


















               RECEPT
               Bönsallad: Blanchera haricots verts i saltat vatten. Hacka schalottenlök
               och persilja. Lägg ingredienserna i en skål. Ringla över olivolja och droppa
               vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.


                                                                                   Tips!
                                                                                   Till rätten passar en vanlig
                Art.nr Produkt / Allergen  Mjölk  Ägg  Vete  Soja Senap Selleri    grönsallad alt. Bönsallad.
                70440  Pasta Gorgonzola m skinka  X  X

            42
   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47